Пост Малоун е не само добър изпълнител, но и има добро сърце.

...
Пост Малоун е не само добър изпълнител, но и има добро сърце.
Коментари Харесай

Пост Малоун помoгна на бивш участник в X Factor да си купи къща

Пост Малоун е освен добър реализатор, само че и има добро сърце. Бившият участник от X Factor Грегор Колман, е индивидът, който може да го удостовери. Защо тъкмо той? В не толкоз далечната 2017-а година, когато взе участие в продукцията, Колман бива подкрепят от Пост по много забавен метод. Артистът си напомни неотдавна спомен, в който 27-годишният рапър и притежател на " Грами " е бил от звездите, които откровено го подкрепяли в този миг за присъединяване му във формата.

След края Малоун и Колман се оказали на едно и също афтърпарти. Във въпросната вечер изпълнителят на " Insane " е попитал дали ще пие нещо Грегор, който му отвърнал: " Спестявам за къща, тъй че не пия тъкмо в този момент ". Веднага осъзнал, че думите му са били " глупави ", а приятелите му го попитали по-късно: " Защо отхвърли пиво на Пост Малоун? "

" Той стартира да приказва с мен и ми предложи да ми помогне с депозита за къщата ", показа Коулман, написа " Daily Mail ". Освен това създателят на песни Остин Ричард Пост е дал телефонния си номер и му е предложил да прослуша някои от истинските му произведения.

За да се възползва оптимално от тази опция, Грегор предпочитано изпратил творбите си на артиста на " I Fall Apart ", до момента в който " към момента си спомня диалога " и показа, че се надява Малоун " към момента да се интересува, да желае да ги чуе и да ги хареса ". В Инстаграм някогашният участник в X Factor показа фотография, на която седи до Малоун, а под нея има и прочувствен текст.

" Никога не съм мислил, че до момента в който тръгвах с китарата си към вратата в петък вечер за концерта ми в @wunderbarglasgow, ще срещна @postmalone и ще имам такова прекарване, което ще промени живота ми. Часовете, прекарани с този благородник, сами по себе си трансформираха живота ми, да не приказваме за това, което последва. "

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР